Wat anderen zeggen

Kim, Welzijnspraktijk in Haarlem

“Sinds ik in 2010 mijn Welzijnspraktijk ben gestart, heb ik ontzettend veel mogen leren. Naast veel kennis door interessante en afwisselende trainingen, heb ik vooral mezelf enorm ontwikkeld. Ik ben gegroeid als persoon, ben bewuster van mijn talenten en kan deze dus ook inzetten in mijn praktijk, wat resulteert in nog betere contacten en langdurige relaties.

Ik werk veel samen met Anouk, wat ik als heel fijn ervaar. Met haar (en met andere Welzijncoach-collega’s) kan ik overleggen, dingen bespreken waar ik tegen aan loop etc. Samen onze groei ervaren en dat met elkaar kunnen delen vind ik heel speciaal.
Ik ben Anouk dan ook heel dankbaar dat zij mij die kans heeft laten zien om Welzijnscoach te worden. Mijn wens? Zoveel mogelijk mensen ondersteunen met het verbeteren van hun welzijn en gezondheid, samen met andere collega’s,
wereldwijd. 🙂 

 

Denise, Praktijk in Almere

Het hebben van een eigen (welzijns)praktijk betekent voor mij het ontwikkelen van wie ik ben. Wat je van jezelf in de buitenwereld terug ziet is precies hetzelfde hoe je (onbewust) naar jezelf kijkt. Ik ben erachter gekomen dat ik mezelf totaal niet serieus nam, met als gevolg dat de buitenwereld mij ook niet serieus nam. Door het hebben van een eigen praktijk moest ik mezelf wel serieus nemen. Want als je iets te brengen hebt zul je daar dubbel en dwars achter moeten staan en dat ook moeten laten weten aan iedereen die het weten wil.

Gelukkig heb ik dit allemaal niet in mijn eentje hoeven doen. Door te werken in en met een team van andere welzijnscoaches en trainingen te volgen heb mezelf zodanig kunnen ontwikkelen zodat ik eindelijk durf te staan voor wat voor mij belangrijk is. Het voor jezelf zorgen van binnenuit. ♥”

 

Elly, Welzijnspraktijk in Volendam

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen welzijnspraktijk en ben ik gaan ervaren hoe het is om werkgever en werknemer tegelijk te zijn. Na jaren op zoek te zijn geweest naar de perfecte baan waarin ik mezelf kon zijn, kwam ik erachter dat ik niet in een functie omschrijving pas. Ik werd mij (door een unieke training) ervan bewust dat ik in m’n welzijnspraktijk al die talenten in kan zetten die ik heb, waardoor mijn werkomgeving zich aan mij aanpast i.p.v. andersom. Door uit m’n comfortzone te treden heb ik zoveel geleerd over mezelf dat ik besef dat het leven niet bestaat uit wat anderen van je vinden, maar vooral waar je jezelf goed bij voelt. Dit geeft een grote voldoening.

Omdat ik zulke fijne, positieve en inspirerende collega coaches om mij heen heb blijf ik zelf ook gemotiveerd en enthousiast. De ondersteuning bij elkaar, en iedereen die altijd openstaat om elkaar te helpen, doet me ontzettend goed. D.m.v. de uitgebreide trainingen en coaching met betrekking tot de welzijnspraktijk blijf ik up to date. Door diverse trainingen kom ik steeds verder met m’n praktijk en blijf ik gemotiveerd en word ik eraan herinnerd waarom ik mensen met hun gezondheid wil helpen. De samenkomst met gelijkgestemde collega’s is heel prettig en er is altijd mogelijkheid om ervaringen en vragen uit te wisselen.” 

 

Marianne, Welzijnspraktijk in Waalre

“In 2010 ben ik als welzijnscoach gestart en het gevoel om mensen te begeleiden om hen zo meer kwaliteit van leven te geven is zo geweldig mooi. Het geeft mij enorm veel energie, vrijheid en voldoening en als mens voel ik mij daar erg gelukkig bij.

Tenslotte ben ik erg blij met de samenwerking tussen de collega’s en de manier waarop ik ben/word begeleid. Er heerst een ongedwongen sfeer en samen zijn we één!